LEADER Pályázatok

Megkezdődött a VP6-19.2.1-17 LEADER – Helyi fejlesztési stratégiák megvalósítására irányuló helyi pályázati felhívások megjelentetése

leader
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Borsod-Torna-Gömör Egyesület „Helyi termékek előállításnak támogatása” és a „Príma-Porta védjegy hálózat és az ehhez kapcsolódó integrált kulturális és öko-turisztikai kínálat fejlesztése” című LEADER felhívásai megjelentek!

Az IH közlemény értelmében a VP6-19.2.1-17 LEADER – Helyi fejlesztési stratégiák megvalósítására irányuló helyi pályázati felhívások elérhetőek a Magyar Államkincstár honlapján található ún. helyi felhívás kereső alkalmazásban, ahol Helyi Akciócsoportonként és településenként lehet tájékozódni a pályázati lehetőségekről az alábbi linken:

A helyi támogatási kérelmeket elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani a helyi pályázati felhívásokban olvasható „4.3. A támogatási kérelem benyújtásának határideje és módja” fejezetben található információk alapján, mely szerint a „Helyi termékek előállításnak támogatása” és a „Príma-Porta védjegy hálózat és az ehhez kapcsolódó integrált kulturális és öko-turisztikai kínálat fejlesztése” című felhívásaink 2018. 01.02. naptól nyújthatóak be.

A kölcsönösen sikeres együttműködés érdekében a munkaszervezet személyre szabott tájékoztató fórumokat tart november és december hónapban a térségben több helyszínen, valamint a munkaszervezeti irodában, előre egyeztetett időpontban, melyről bővebb információt a www.btge.hu oldalon teszünk majd közzé.

Minden közérdekű információk, hasznos dokumentumok, tájékoztatások a www.btge.hu LEADER Pályázatok menüpont alatt lesznek elérhetőek.

Köszönjük eddigi aktív részvételüket!

 

hbtge2

htskk logo

gtnylogo

allamkincstar

naturama